GDPR, Meta och AI – Navigera legalt rätt i den digitala utvecklingen

DSC01689_content_2
Allasnackaromden

”Utvecklingen kommer sannolikt fortsättningsvis gå ännu fortare”

Daniel Tornberg och Alexander Jute är advokater och partners på Advokatfirman MarLaw, som erbjuder juridiskt stöd till våra medlemmar. I den här artikeln går de igenom den senaste utvecklingen inom privacy, GDPR, Meta-beslutet och AI. Missa inte deras praktiska tips och rekommendationer i slutet av texten!

Även från MarLaw:

  • Fråga advokaten (ingår i medlemskap i Marknadsföreningen): MarLaw svarar på kortare och mer allmänna juridiska frågor inom marknadsrätt via formuläret.
  • Supportpaket: MarLaws paket ”Legal Support” är utformat för att ge löpande juridiskt stöd för att proaktivt identifiera och åtgärda juridiska affärsrisker och kommande lagkrav – utan trösklar.
  • Utbildningar: Daniel och Alexander håller med regelbundenhet utbildning för marknadsföreningens medlemmar inom deras verksamhetsområden aktuella ämnen. Det är också möjligt att skräddarsy utbildningar för företag, myndigheter och andra organisationer.
  • Informationstjänst: MarLaws medarbetare författar regelbundet expertanalyser och artiklar för den juridiska informationstjänsten JP Marknadsnet med MarLaw.

Läs mer här >>